news14

Ми завжди раді бачити у нашому колективі нові обличчя. Тому приймаємо до розгляду свіжі резюме та заявки шукачів на вакантні позиції у компанії Спрін.

Так для перекладачів англійської та німецької мов ми максимально спростили процедуру проходження відбору. Необхідно на нашому сайті зайти у розділ «Перекладачам» та скачати тестове завдання. Потім, виконавши його, Вам необхідно додати своє резюме та надіслати нам на електронну пошту. Протягом кількох днів мі зв’яжемося з Вами та повідомимо результати.

Що стосується перекладачів інших мов.

Для того, аби почати співробітництво з нами, Вам необхідно надіслати нам на електронну пошту резюме, вказавши у темі листа назву мови, з якою Ви працюєте. В найближчий час наш менеджер з Вами зв’яжеться та уточнить усі нюанси для подальшої роботи.

Якщо ж Вас зацікавила вакансія менеджера та Ви хочете спробувати застосувати свої знання та вміння під час роботи з клієнтами у компанії Спрін, Ви також повинні надіслати своє резюме на нашу електронну пошту із зазначенням бажаної вакансії у темі листа. Якщо нас зацікавить Ваша кандидатура, ми обов’язково з Вами зв’яжемося. Також Ви завжди можете звернутися за будь-яким телефоном, зазначеним у контактах, та поцікавитися результатами співбесіди. https://www.spring-perevod.com/ua

Leave a Reply

Your email address will not be published.