news 13З бюро перекладів Спрін Ви отримуєте високого рівня обслуговування, цілодобову он-лайн підтримку наших менеджерів, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта. Це означає, що ми максимально ефективно зможемо виявити потреби навіть самого вимогливого клієнта, а відповідно і робота з перекладу буде виконана на належному професійному рівні.

Хочеш в нашу команду ?

Бюро перекладів Спрін залучає тільки дипломованих спеціалістів у галузі перекладів, однак, не дивлячись на це, усі наші роботи після перекладачів завжди проходять перевірку редактором, а якщо це необхідно, ми залучаємо до перекладів фахівців вузького профілю (технічних спеціалістів, медичних працівників, юристів тощо).

Наше бюро не один рік співпрацює з низкою патентних підприємств та виконує переклади технічної документації, патентних заявок, ведення всієї патентної документації. Така робота є складнішою для перекладача, тому як патенти завжди пов’язані з інноваціями та винаходами, тому в тій чи іншій мові не завжди існує термін або назва винаходу.

Також хотілося би відмітити, що Бюро перекладів Спін відкрито до співробітництва. Ми завжди раді бачити у наших рядах нових перекладачів,людей, що прагнуть до роботи, підвищення свого рівня знань та досягнення поставлених цілей!

Leave a Reply

Your email address will not be published.